Bordslampor

Många föredrar mindre lampor som belysning. Bordslampor finns i alla utseende och det finns ingen som inte kan hitta en snygg bordslampa som passar in i ens ljusmiljö. Mindre lampor i hyllor, i fönster, på bord skapar en ombonad känsla med snygga skuggor i ens inredning.

De flesta belysningstillverkarna har hela serier med golvlampor, vägglampor, bordslampor och tom taklampor som följer samma designserie. På så vis får man en snygg inomhusbelysning precis i den design man trivs bäst med. 

Välj gärna bordbelysningar och fönsterbelysningar med lite mindre effekt och ha istället fler utspridda. Komplettera med en snygg nerpendlad armatur så man kan få mycket ljus när man behöver det.

Verbatim LED Verbatim LED

Även i de minsta bordslamporna kan man montera LED och lågenergilampor. Ljuskällor som ser precis ut som vanliga lampor men drar bara bråkdelen av förbrukningen. Extra plus är såklart också den långa livslängden.

LED ljuskällor går också att få som dimbara och med precis den ljusfärgen man trivs bäst med. Från glödande varmvitt till iskallt vitt.

     Bordslampor för en trevligare stämningsbelysning

Bordslampa Dome